Muziek, theater en musical les bij De Gooische Muziekschool

Wij zijn De Gooische Muziekschool. De school voor muziek, musical en dans! Bij De Gooische Muziekschool kun je van alles doen en leren. Zo kun je:

muziek maken op een instrument

duo- of groepslessen afhankelijk van aanmeldingen

diverse cursussen basisvorming muziek voor leerlingen op de basisschool

samen spelen in een popband of orkest

solo zingen of zingen in een kinderkoor

schitteren in een musical

de beste DJ van de wereld worden

en opgeleid worden om naar een vakstudie te gaan.

De Gooische Muziekschool verzorgt lessen in wel acht gemeentes in het Gooi- en Vechtstreek waaronder natuurlijk ook Weesp en heeft een team van ongeveer 55 docenten. Deze docenten zijn stuk voor stuk professionals op hun vakgebied en vinden het heel leuk om jezelf of je kind les te geven. Daarnaast zitten op kantoor van de muziekschool vijf medewerkers die alles, van administratie, correspondentie, plaatsingen van leerlingen regelen en natuurlijk alles organisatorisch draaiende houden.

Elk jaar is het voor leerlingen mogelijk om een HaFa of instrumentale schoolexamens A, B, C en D te volgen. Aanmelden voor de theorie-examens is jaarlijks mogelijk en gestimuleerd door persoonlijke begeleiding van eigen docent. Anno 2022 geeft De Gooische Muziekschool les aan ongeveer 1300 kinderen en volwassenen. Daarnaast verzorgt de muziekschool op ruim 30 basisschool wekelijkse muzieklessen. Daarnaast werken wij nauw samen met kinderdagverblijven.

Bij de muziekschool worden privé-, groeps- en musicallessen gegeven. Ook worden er onder de diverse leerlingen bandjes gecreëerd en formeren wij ad hoc orkesten. Wij organiseren ook workshops, voorspeelavonden, demonstraties, open dagen en uitvoeringen voor jong en oud. Ons doel is om op een ontspannen, maar verantwoorde manier les te geven door middel van gerenommeerde methodes en te luisteren naar de wens van onze leerlingen.

De Gooische muziekschool is een school die inspireert, motiveert en leert!

Wij zijn de TROTSE Gooische Muziekschool.