Danslessen bij Dansstudio Van Harten

Dansstudio Van Harten biedt veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek, waaronder in Weesp, Bussum & Maarssen. Daarnaast werken we graag samen met scholen, kinderopvangcentra en andere instellingen om leuke dansactiviteiten te realiseren.

Wij bieden een gevarieerd aanbod in dans- en conditielessen aan voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden waar je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in de meest veelzijdige dansstijlen. We bieden reguliere lessen aan voor alle niveaus: Voor wie het dansen nog wil ontdekken, tot de gevorderde danser die op zoek is naar ontwikkeling en uitdaging. Van 1,5 tot 80 jaar: iedereen is welkom!

Het voornaamste doel binnen onze lessen is plezier hebben in bewegen en dansen. Wij streven naar fijne, gezellige lessen waar elke danser zich thuis voelt. Daarnaast vinden wij vooruitgang en ontwikkeling bij de cursisten ook belangrijk. Onder leiding van onze enthousiaste en professionele docenten vormen de lessen een uitdaging die garant staan voor veel plezier, vooruitgang en ontspanning.

Naast de reguliere danslessen is het mogelijk om deel te nemen aan één van onze selectieklassen. Vind je optreden erg leuk? Dan is het mogelijk om hier auditie voor te doen.

Buiten de lessen om organiseren we veel leuke activiteiten voor onze leden, zoals onze voorstellingen, het danskamp, dansdagen en workshops van bekende dansers.

Ben je benieuwd naar de dansschool en onze lessen? Een gratis proefles volgen is altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.dansstudiovanharten.nl of neem even contact met ons op via info@dansstudiovanharten.nl