dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amsterdam

Waar zijn de lessen?

logo

Zangles bij DGAI Music School

DGAI Music School is een instelling voor muziekeducatie, organisatie en presentatie met een focus op the urban cultures. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft DGAI Music School binnenschoolse- en buitenschoolse muziekeducatie.

DGAI Music School geeft les in piano, gitaar, viool, drums, zang en track & beatmaking. Met als doel om buitenschoolse muziekeducatie toegankelijk te maken voor alle Amsterdamse kinderen.

Wij geven groepszangles in verschillende stijlen zoals soul, R&B en gospel. In Nederland zijn er weinig plaatsen om hierin les te volgen. DGAI Music School is dus uniek!

  • BLOK 1: Basiskennis zangtechniek, kennismaken met stembanden gebruiken en meerstemmig zingen, stemsoort ontdekken.
  • BLOK 2: Zangtechniek, ontwikkelen stembanden en meerstemmig zingen, stemsoort ontwikkelen, concept eindpresentatie ontwikkelen, singer songwriting.
  • BLOK 3: Tweede blok herhalen en werken aan eindpresentatie in samenwerking met de andere disciplines.

DGAI Music School geeft op meerdere plekken in Amsterdam Zuidoost en Oost muziekles, vaak op loopafstand te bereiken voor leerlingen. De lessen zijn zowel in kleine groepen als privéles onder leiding van professionele muzikanten.

Wat uniek is aan onze muziekschool is de focus op urban cultures, zoals hiphop, en dat wij op een laagdrempelige manier lesgeven.

Elk jaar sluiten we af met eindpresentaties voor de ouders! Dat kan live of online, daarbij houden we natuurlijk rekening met de coronaregels.

Meer weten? Check dan onze website of volg ons op Instagram, Facebook of Youtube. Naast de gewone binnen- en buitenschoolse lessen, geeft DGAI Music School ook online muzieklessen om zo muziekeducatie bereikbaar te maken voor iedereen.