Teken- en Schilderlessen in broedplaats De Kazerne door kunstenaar Ruud van der Duin

Als je een Stadspas hebt kun je een geldelijke ondersteuning krijgen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amsterdam van 450 euro. Dat betekent dat je maar 15 euro per maand hoeft te betalen voor 4 lessen in de maand, 1,5 uur per week! Doen dus! Jullie kunnen zo stap voor stap leren hoe je moet tekenen en hoe je een schilderij kan maken. Elke week leer je weer wat bij, want: OEFENING BAART KUNST! De lessen starten weer in september 2023! Lijkt het je leuk, kom dan eerst een proefles nemen.

leerlingen schilderen in het atelier in De Kazerne

De teken- en schilderlessen worden in een atelier gegeven in Reigersbos in de Broedplaats: De Kazerne, waar wordt gedanst, gefilmd, muziekgemaakt enzovoort. In deze creatieve omgeving geef ik lessen tekenen en schilderen. Tijdens de lessen leer je perspectief tekenen, portret schilderen en stilleven/landschap schilderen. Je leert de basistechnieken en de kneepjes van het vak. Ik geef les aan kleine groepjes zodat ik aan iedereen voldoende aandacht kan geven. De lessen zijn op woensdagmiddag en zaterdagochtend en duren 1,5 uur.

Teken jij alles om je heen? Maar wil je ook schilderen wat je om je heen ziet, en wil je op een echt doek schilderen in een echt atelier bij een kunstenaar? Schrijf je dan in voor de cursus Teken- en Schilderlessen.