dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amsterdam

Waar zijn de lessen?

logo

Pianoles bij DGAI Music School

DGAI Music School is een instelling voor muziekeducatie, organisatie en presentatie met een focus op the urban cultures. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft DGAI Music School binnenschoolse- en buitenschoolse muziekeducatie.

DGAI Music School geeft les in piano, gitaar, viool, drums, zang en hip hop cultuur. Met als doel om buitenschoolse muziekeducatie toegankelijk te maken voor alle Amsterdamse kinderen.

DGAI Music School geeft op meerdere plekken in Amsterdam Zuidoost en Oost muziekles, vaak op loopafstand te bereiken voor leerlingen. De lessen zijn zowel in kleine groepen als privéles onder leiding van professionele muzikanten.

  • BLOK 1 Kennismaken met de piano als muziekinstrument, basistechniek bespelen muziekinstrument, samenspel, attitude.
  • BLOK 2 Basistechniek bespelen muziekinstrument, samenspel, improvisatie technieken, creativiteit ontwikkelen, attitude, zingen bij pianospel, concept eindpresentatie ontwikkelen.
  • BLOK 3 Blok 1 en blok 2 herhalen, concept eindpresentatie uitvoeren i.s.m. andere disciplines.

Wat uniek is aan onze muziekschool is de focus op urban cultures, zoals hiphop, en dat wij op een laagdrempelige manier lesgeven.

Elk jaar sluiten we af met eindpresentaties voor de ouders! Dat kan live of online, daarbij houden we natuurlijk rekening met de coronaregels.

Meer weten? Check dan onze website of volg ons op Instagram, Facebook of Youtube. Naast de gewone binnen- en buitenschoolse lessen, geeft DGAI Music School ook online muzieklessen om zo muziekeducatie bereikbaar te maken voor iedereen.