dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amsterdam

Waar zijn de lessen?

logo

Piano, Keyboard & Hammond les Amsterdam en Amstelveen

Zie voor meer informatie: www.elvissergo.com

De lessen
Leerlingen met een uitgesproken voorkeur voor keyboard, piano of hammondorgel kunnen makkelijk bij Elvis terecht. Hij heeft, speciaal voor leerlingen, een breed scala aan bladmuziek voor piano, keyboard en hammondorgel uitgewerkt in de stijlen pop, rock, dance, kinderliedjes & smartlappen. Voor ieder wat wils!
Met zijn jarenlange les ervaring en een nog langere podiumervaring kan hij elke leerling goed bedienen met praktische tips en goed lesmateriaal.
Naast de bekende keyboard- & pianomethoden, vult Elvis de lessen ook aan met eigen materiaal & leuke uitdagingen voor de leerling.
Wil je alvast wat instructie video's bekijken? Klik dan op een van de volgende linkjes:
Tellen Basis | Introductie Akkoorden in een Liedje | Vingertechniek op een toetsinstrument

Veel ervaring
Elvis heeft in zijn muzikale loopbaan gespeeld met John Engels, Benjamin Herman en hij heeft met The Soul Snatchers, Ana Popovic & Big Jay McNeely getoerd in Nederland & Europa. Hij heeft meegedaan aan de Dutch Jazz Competition en het Yamaha Keyboard & Electone Festival.
Momenteel is Elvis als musicus vooral actief op het hammondorgel met verschillende projecten w.o. Soweto Soul, Entoto, WhoSheDo Gangsta Swing, Buro Soul Jazz.

Elvis heeft z'n naam weliswaar te danken aan de beroemde en beruchte Koning van de rock-'n-roll, maar zijn muzikale loopbaan is vooral ontsproten uit zijn voorliefde voor het elektronische orgel en met name voor het befaamde hammondorgel.
Onlangs was Elvis nog te zien in een Hammond -Battle bij "De Wereld Draait Door"!

Hammondorgel
Na ongeveer zeven jaar privéles genoten te hebben van Harry Klompé kon Elvis zich opgeven voor de vakstudie Elektronisch Orgel Lichte Muziek aan het conservatorium van Alkmaar. Daar had hij les van Peter Rijs. In die 5 jaar heeft hij zich bekwaamd in het Jazz & Latin idioom. Al in het eerste jaar stapte hij over op het hammondorgel, waarop hij zich specialiseerde in het spelen van de baspartijen met de voeten. Deze specialisatie heeft hij verder weten te ontwikkelen in Enschede bij John Hondorp, tijdens zijn studie Uitvoerend Musicus.