Gitaarles bij B! Music School

De gitaar is een van de populairste instrumenten en komt voor in klassiek, rock, singer-songwriting tot pop. De groepslessen worden op verschillende locaties gegeven.

B! Music School is een instelling voor muziekeducatie, organisatie en presentatie met een focus op the urban cultures. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft B! Music School binnenschoolse- en buitenschoolse muziekeducatie.

B! Music School geeft les in piano, gitaar, viool, drums, zang, cello en track & beatmaking, peuterlessen en afrodans. Met als doel om buitenschoolse muziekeducatie toegankelijk te maken voor álle Amsterdamse kinderen.

B! Music School geeft op meerdere plekken in Amsterdam Zuidoost muziekles, vaak op loopafstand te bereiken voor leerlingen. De lessen zijn zowel in kleine groepen als privéles onder leiding van professionele muzikanten.

  • BLOK 1: Kennismaken met de gitaar als muziekinstrument, basistechniek bespelen muziekinstrument, samenspel, attitude.
  • BLOK 2: Basistechniek bespelen muziekinstrument, samenspel, improvisatie technieken, creativiteit ontwikkelen, attitude, zingen bij gitaarspel, concept eindpresentatie ontwikkelen.
  • BLOK 3: Blok 1 en blok 2 herhalen, concept eindpresentatie uitvoeren i.s.m. andere disciplines.

Wat uniek is aan onze muziekschool is de focus op urban cultures, zoals hiphop, en dat wij op een laagdrempelige manier lesgeven.

Elk jaar sluiten we af met eindpresentaties voor de ouders!

Meer weten?
Check onze website of volg ons op Instagram, Facebook of Youtube. Naast de gewone binnen- en buitenschoolse lessen, geeft B! Music School ook lessen op verschillende scholen in Amsterdam Zuidoost.