dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amsterdam

Waar zijn de lessen?

logo

Aslan Academie Opleiding bij Aslan Muziekcentrum

Is muziek helemaal jouw ding? Ben je tusen de 12 en 17 jaar oud? Droom je van een carrière als professioneel muzikant? Dan past de talentopleiding Aslan Academie Opleiding echt bij jou. De Aslan Academie Opleiding biedt verdieping op de Aslan Academie Junior.

Welke instrument of muziekstijl je ook aanspreekt, wij begeleiden je op hoog niveau. Je volgt een intensief en verdiepend programma dat bestaat uit privé- en groepslessen, masterclasses door professionals, muziektheorie en muziekgeschiedenis van muziekstijlen uit diverse culturen en optredens op podia binnen en buiten Amsterdam

Je wordt getraind door vakkundige docenten, die veel ervaring hebben met het begeleiden van jong talent. We bereiden je zo goed mogelijk voor op een kunstvakopleiding op mbo- of hbo-niveau. De Aslan Academie Opleiding heeft dan ook een brugfunctie tussen muziek als vrijetijdsbesteding en de vakopleiding. De komende jaren wordt de Aslan Academie Opleiding uitgebreid met de disciplines dans en theater.

De opleiding bestaat wekelijks uit:

– Samenspelen

– Muziektheorie en muziekgeschiedenis

– Academieles (masterclasses/workshops)

– Privéles (30 min)

– Bezoek podia en kunstvakopleidingen (o.a. Conservatorium van Amsterdam, Codarts, ROC, Muziekgebouw aan ‘t IJ, Concertgebouw, Nationale Opera en Ballet, Cello Octet Amsterdam)

– Optredens (gemiddeld 4 optredens per jaar)

Meer info en aanmelden >