dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Zangles bij Popcentre

Ben jij altijd aan het zingen en is het nu wel eens tijd om daar iets mee te gaan doen? Of wil je je bestaande zangskills naar een hoger niveau tillen? Voor zangles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde zangers en zangeressen, onze zangdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van je stem te ontdekken!

Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je pop, rock, soul of jazz zingen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze zangdocenten zullen je leren zingen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast technische onderwerpen zoals ademhaling, stemfuncties, klankkleur en frasering, komen ook tekstbeleving en liedinterpretatie aan bod. Tijdens de zangles zal je regelmatig met microfoon zingen en leer je alles over de juiste microfoontechniek.

De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het zingen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen zingen? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.