Songwritingles bij Popcentre

Heb jij altijd al eigen songs willen leren schrijven? Of schrijf je al eigen liedjes en wil je je  songwritingskills naar een hoger niveau tillen? Voor songwritingles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde songwriters, onze songwritingdocenten helpen je graag alle mogelijkheden van het songwriten te ontdekken!

Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je feedback krijgen op je eigen geschreven liedjes? Dat kan! Wil je de beginselen van het songwriten onder de knie krijgen? Of heb je misschien een hele specifieke vraag over bijvoorbeeld akkoorden, melodieën, tekst of ritme. Onze songwritingdocenten helpen je graag verder op weg! Het is voor songwritingles handig als je een eigen instrument bespeelt, zoals piano of gitaar, maar dit is geen must. Uiteraard kunnen onze docenten je ook ondersteunen in het beter leren beheersen van je begeleidingsinstrument.


De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het songwriten onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.