dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Music production

Heb jij altijd al je eigen nummers willen maken vanuit je thuisstudio of laptop? Dat komt goed uit, want Scholen in de Kunst biedt nu een cursus Music Production aan! Wil jij op een creatieve, 'out of the box' manier aan de slag met muziek ? Dan is dit dé cursus voor jou!

Neem een kijkje achter de schermen van muziekproductie, leer je eigen beats maken, mixen of remixen in FL studio of Ableton en word een professionele artiest.

Vanaf 12 jaar kun je meedoen aan de cursus Music Production. Je gaat aan de slag onder begeleiding van twee gediplomeerde music producers. In het begin start je met de basis van de software waar wij mee werken: FL-studio 20 of Ableton live 10,

Vervolgens gaan we het ook hebben over muziektheorie, het maken van eigen sounds en het creëren van complete eigen tracks. We werken met hoge kwaliteit speakers en voor sommige lessen gaan we ook aan de slag met synthesizers en andere apparatuur.

De vaardigheden die je in de cursus leert, kun je verder verbeteren door vooral ook thuis te oefenen. Daarom geven wij leuke én rare huiswerkopdrachten, waar je veel van kan leren en die heel vermakelijk zijn om te doen. Je bespreekt met je docent hoe je zo'n opdracht het beste kan aanpakken en hoeveel tijd je eraan zou kunnen besteden.