Ik ben een kunstenaar

Is jouw kind iemand die het liefst de hele dag zou willen zingen en fluiten, maar ook graag met zijn of haar handen in de klei zit? Keuzes maken is lastig, daarom hoeft dat bij de cursus ‘Ik ben een kunstenaar niet’! Want in deze cursus gaat je kind kunst maken, muziek maken, dansen en kennismaken met theater. Hoe leuk is dat!?

In blokken van acht lessen gaan kinderen aan de slag met de kunstdisciplines muziek, dans, beeldende vorming en theater. De verschillende lessen hebben één overkoepelend thema als uitgangspunt. Dat thema loopt als een rode draad door alle lessen heen. In deze cursus wordt de fantasie op allerlei fronten optimaal geprikkeld. Alle vier de disciplines worden zo doorlopen. We sluiten ieder blok af met een meekijkles of presentatie voor de ouders en grootouders.

De lessen en presentaties vinden plaats in onze verschillende studio’s en ateliers. Daarin kunnen de kinderen hun ouders of verzorgers laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Superleuk dus!

Binnen deze cursus zijn er twee groepen: 4-5 jaar en 6-7 jaar. Kijk voor de actuele lestijden en groepen op onze website!