dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Blokfluit

Op zoek naar een blokfluitleraar voor je kind? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met het spelen van blokfluit. De blokfluit is een ideaal instrument voor kinderen om kennis te maken met het spelen van een instrument. Er zijn drie belangrijke redenen waarom de blokfluit als ideaal opstap instrument wordt gezien:

● vergeleken met andere instrumenten is de blokfluit goedkoop;
● het formaat van een blokfluit is geschikt voor kinderen;
● de blokfluit is makkelijk om te leren spelen voor kinderen.

Kinderen kunnen soms plotseling besluiten dat ze een instrument spelen niet meer leuk vinden. Dit kan een goede reden zijn om voor dit relatief goedkope instrument te kiezen. Ook gaat een blokfluit lang mee bij kinderen. Naarmate kinderen groeien hebben ze geen grotere versie van het instrument nodig. Dit is bijvoorbeeld bij de gitaar wel het geval. Het snel onder de knie krijgen helpt kinderen vaak langer plezier te hebben in het muziek maken. Vaak oefenen is daarbij belangrijk.

Ben jij een ervaren blokfluitist en ben je nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende lesmomenten voor alle niveaus. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.