dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Celloles bij Popcentre

Heb jij altijd al cello willen leren spelen? Of wil je je bestaande celloskills naar een hoger niveau tillen? Voor celloles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde cellisten, onze docenten helpen je graag alle mogelijkheden van de cello te ontdekken!

Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je popmuziek, dance-muziek of juist klassiek leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze cellodocenten zullen je cello leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de juiste speeltechniek, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook leren improviseren op de cello. Onze docenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het cello spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.