dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Basgitaarles bij Popcentre

Heb jij altijd al basgitaar willen leren spelen? Of wil je je bestaande bas skills naar een hoger niveau tillen? Voor basgitaarles ben je bij Popcentre aan het juiste adres! Van beginnende tot gevorderde basissten, onze docenten helpen je graag alle mogelijkheden van de basgitaar te ontdekken!

Popcentre is de muziekschool van Amersfoort waar jij in charge bent en dat betekent dat jij zelf bepaalt wat je wil gaan leren! Wil je rock, funk, pop, soul of jazz leren spelen? Dat bepaal je dus helemaal zelf! Ook als je nog niet helemaal weet wát je wil leren ben je natuurlijk van harte welkom. Onze docenten zullen je basgitaar leren spelen in verschillende stijlen zodat je zelf kan ontdekken wat je de leukste stijl(en) vindt! Naast de verschillende speeltechnieken, toonladders, melodie en ritme, kan je uiteraard ook leren improviseren. Bovendien komen ook onderwerpen als versterkers en effectenpedalen aan bod. Onze docenten kunnen je natuurlijk ook adviseren als het gaat om de aanschaf van je instrument en alle bijbehorende accessoires.

De meeste leerlingen bij ons volgen individuele lessen. Erg fijn om de kneepjes van het basgitaar spelen onder de knie te krijgen, want je docent heeft dan alle aandacht voor jou. Wil je liever samen met anderen muziek maken? Duolessen en triolessen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij de samenstelling van deze lessen wordt er rekening gehouden met het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Weet je al met wie je samen les zou willen volgen? Dan kunnen jullie natuurlijk ook meteen al samen een proefles komen volgen.