dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

Musical ICOON

Hou je van zingen en dansen en toneelspelen? Dan is musical echt iets voor jou. Alles wat je leuk vindt in één les! Stap voor stap ontdek je hoe je een musicalster kunt worden. Onze docenten helpen je daarbij. Bijvoorbeeld hoe je nóg mooier kunt zingen. Of hoe je teksten uit je hoofd leert. Of wat je moet doen als je iemand anders moet spelen. Je leert wat een choreografie is en hoe je zonder woorden een verhaal kunt vertellen. Je leert zoveel. Teveel om op te noemen.

En dat is nog niet alles. Je gaat samen met de docent en de kinderen uit jouw groep ook een musical maken. Daarin kun je al jouw ideeën en fantasie kwijt, zodat de voorstelling nóg mooier wordt. Aan het eind van het cursusjaar voeren jullie de musical op voor publiek, met alles er op en eraan. Kostuums, decor en…publiek! Gaaf natuurlijk en ook een beetje spannend. Reken maar dat je heel veel applaus krijgt!

Wil jij nog meer uitdaging? Kies dan voor musicalproductie, een cursus waarin je samen aan de slag gaat om een volledige musical te produceren!

Waarom zou je voor musical kiezen?
● bij musical hoef je niet te kiezen; je kunt je zingen, dansen en toneelspelen;
● bij musical worden de zintuigen geprikkeld en beleef je het verhaal intens;
● van musicals word je blij; ze hebben vaak ook een happy end;
● spelen voor publiek en applaus ontvangen geeft een kick;
● bij musical draait het om entertainment; je zorgt voor amusement;
● musical is supergezellig: je beleeft het samen met anderen en hebt veel plezier;
● er zijn regelmatig mogelijkheden om op te treden voor publiek;
● je kunt gebruik maken van een speciale kortingsregeling om in de Amersfoortse theaters theatervoorstellingen te bezoeken.

Bij musical delen we de kinderen in op leeftijd: 6-7 jaar, 7-9 jaar, 10-12 jaar, en 12-18 jaar. Bekijk onze website voor de actuele lestijden en groepen - of bel ons met je vraag!