dé kaart waarop je alle creatieve lessen vindt voor kinderen tot 18 jaar in Amersfoort

Waar zijn de lessen?

logo

DJ les

Lijkt het jou ook zo gaaf om als dj op het podium te staan? Kom het bij ons ontdekken tijdens de speciale DJ-lessen voor kinderen. Net als bij gitaarles of pianoles of een andere muziekles leren wij je alles over ritmes, tempo, akkoorden en muziekstijlen. Maar daar stopt een DJ niet! Je leert hoe je moet beatmatchen en mixen op de beste en nieuwste DJ-apparatuur van Pioneer DJ. Je ontdekt hoe belangrijk de opbouw van een nummer is. Zoals met ieder instrument en bij muziekles moet ook een DJ elke dag blijven oefenen. Gelukkig leren wij je mixen op een hoofdtelefoon zodat je thuis in stilte onze leuke en uitdagende huiswerkopdrachten kunt maken.

Onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde docenten leer je het DJ-vak kennen. Je kunt op elk moment beginnen en je voortgang houden we bij. Voor de kinderen geloven wij niet in groepslessen waar er weinig persoonlijke aandacht is en de kinderen al snel hun concentratie kwijt zijn.
Je krijgt het 1e half uur een privé les dus je krijgt alle aandacht. Het 2e half uur ga je achter een eigen dj set oefenen wat je geleerd hebt.
Wacht nog even met dj apparatuur aanschaffen, volg eerst een paar lessen, kijk of dit wat voor je is en dan willen wij je graag adviseren over welke dj apparatuur je zou kunnen aanschaffen.
Voor ouders is er natuurlijk koffie, thee en internet aanwezig.